Diploma Psihoterapeut Specialist


Pentru eliberarea recomandarii pentru certificarea COPSI ca psihoterapeut specialist si eliberarea diplomei de psihoterapeut specialist de catre ARPCP sunt necesare:

1.Studiu de caz, nu mai putin de 30 de sedinte.

 2. 5 ani vechime de la obtinerea certificarii ca psihoterapeut practicant sub supervizare si la 3 ani de la certificarea de catre COPSI ca psihoterapeut practicant autonom.

3.Doua Recomandari din partea a doi supervizori ARPCP care au asigurat supervizarea individuala la trecerea de la psihoterapeut practicant sub supervizare la psihoterapeut practicant autonom. 

4.Dovada vechime practica profesionala in psihoterapie = copie dupa atestat psihoterapeut autonom si dupa autorizatie cabinet sau contract de munca psihoterapeut si declaratie  anuala pe propria raspundere cu numarul de cazuri pe 5 ani.

5. Dovada credite profesionale ARPCP si COPSI pt fiecare din cei 3 ani vechime=copii dupa diplome cursuri si workshop-uri, de la obtinerea certificarii ca psihoterapeut practicant autonom de la Colegiul Psihologilor. 10 ore/credite evenimente ARPCP creditate COPSI, plus 10 ore/credite evenimente PCA/PCP sau evenimente creditate COPSI.

6. Dovada platilor la zi a cotizatiilor ARPCP, CPR.

7. Dovada plata cotizatie FRP pt. urmatorii 5 ani (echivalentul a 30 de euro, pt. toata perioada de 5 ani), daca se doreste certificarea FRP.

8.Dovada platii taxei de evaluarea a intregului demers pentru trecerea la treapta specialist de 450 de lei.

Dosarele, cu opis si documentele de mai sus tiparite si scanate si in format digital. Dosarul, in format fizic si in format digital pe stick se va pastra in arhiva ARPCP.

De asemenea, pt. supervizarea activitatii psihoterapeutice in cei trei ani, a studiului de caz, suport tehnic in vederea intocmirii dosarului si eliberarea recomandarilor veti solicita cate cinci sedinte de supervizare, in total 10 sedinte,  la doi supervizori ARPCP care au asigurat supervizarea individuala la trecerea de la psihoterapeut practicant sub supervizare la psihoterapeut practicant autonom.

9. Prezentarea cazului se va realiza in cadrul Comisiilor Profesionale, la datele afisate pe site.

 

 
 
Toate drepturile rezervate copyright © A.R.P.C.P
Este interzisa preluarea continutului fara aprobarea A.R.P.C.P
Webdesign portal by Web Style Expert

Formare psihoterapie